HR Officer

November 2022 tot en met december 2023

Als HR Officer, in samenwerking met een HR-adviseur, verantwoordelijk voor de complete personeels- en salarisadministratie van het Technova College (Ede), Astrum College (Velp) en de Bedrijfsvoering van het moederbedrijf Stichting COG. Dit alles gedurende een periode van vervanging wegens onderbezetting en de overgang van HRM-software. Alle voorkomende werkzaamheden, zoals het verwerken van mutaties en declaraties, opstellen van brieven, verwerken van UWV-meldingen (Wet Poortwachter) en directie-besluiten, instructies over en issues met selfservice-software, contact met de HR-adviseurs, collega’s, leidinggevenden en medewerkers van de diverse onder het COG vallende scholen/colleges.

CAO: Middelbaar Beroeps Onderwijs, Voortgezet Onderwijs

Software: HR Today, HR Core / Youforce (Visma/Raet), Topdesk, Word, Excel

VVAA (via SEC Professionals)

Senior salarisadministrateur

September 2022 tot en met november 2022

Als salarisadministrateur tijdelijk ondersteunen bij alle dagelijks voorkomende werkzaamheden op de afdeling Salaris Werkgevers Advies, die voor heel veel huisartspraktijken, tandartsen, dierenartsen en afdelingen van ziekenhuizen de salarisadministratie verzorgen. Denk daarbij aan het beantwoorden van vragen, muteren en controleren.

CAO: Huisartsenzorg, Hidha, KNMT

Software: Nmbrs, Word, Excel

Mammoet (via A/S Works)

Payroll Administrator

Juni 2021 tot en met augustus 2022

Als salarisadministrateur ondersteunen bij alle dagelijkse voorkomende werkzaamheden op het gebied van salarisadministratie en tijdregistratie voor 11 Nederlandse ondernemingen met ongeveer 1.400 medewerkers die voornamelijk vallen onder de CAO Wegvervoer (KNV en TLN). Salarisadministratie en tijdregistratie worden uitgevoerd in SAP HR en Payroll. Aanspreekpunt voor HR, medewerkers en leidinggevenden voor alle activiteiten op de afdeling.

CAO: Wegvervoer, Bouwnijverheid

Software: SAP HR/PY en Cats, Word, Excel, SRXP (declaratiesoftware)