Als interim-salarisadministrateur ruim 2,5 jaar gewerkt voor detacheringsorganisatie Because HRM uit Naarden. Vanuit Because HRM heb ik mogen werken bij de volgende organisaties:


DHL, Amersfoort

Salarisadministrateur

Maart en april 2005

Alle werkzaamheden als salarisadministrateur voor de DHL-dochteronderneming Danzas Logistics, Rotterdam, 4 vennootschappen, ongeveer 1250 medewerkers. Aanspreekpunt voor de supervisor, personeelsadministratie, HR-managers, consultants en management.

CAO: DHL Logistics

Software: SAP HR en PY


Stichting Solis, Deventer

Projectmedewerker

Juni 2004 tot en met maart 2005

Projectmedewerker voornamelijk bezig met de berekeningen naar aanleiding van de functiewaardering gezondheidszorg (FWG3.0 2e deel).

CAO: Zorg en Welzijn

Software: Raet BeaufortGemal, Impromptu, Excel

Salarisadministrateur

September 2003 tot en met maart 2004

Alle normale salarisadministratieve werkzaamheden voor ongeveer 1250 medewerkers, ondersteunen bij het wegwerken van diverse achterstanden in subadministraties, pensioen- en ziektekostenverzekeringen, aansluitingen met de financiële administratie en daarnaast als projectmedewerker betrokken bij de werkzaamheden rondom de berekeningen naar aanleiding van de functiewaardering gezondheidszorg (FWG3.0 1e deel).

CAO: Zorg en Welzijn

Software: Raet BeaufortGemal, Impromptu, Excel


Fourvision, Hengelo

Salarisadministrateur Klantervaring

Januari 2003 tot en met December 2004

Vanuit mijn werkgever Because HRM een aantal maal met directie en medewerkers van Fourvision op bezoek geweest bij potentiële nieuwe gebruikers van Empower, de nieuwe salarissoftware van dit bedrijf. Als gebruiker en salarisadministrateur kon ik mijn gebruikers-ervaring vertellen van de nieuwe op Microsoft Dynamics gebaseerde nieuwe salarissoftware Empower tijdens de demonstraties. Daarnaast als gebruiker ook verdere verbeteringen aangedragen.

Software: Fourvision Empower


Gemeente Tilburg, Tilburg

Salarisadministrateur

Maart 2004 tot en met juni 2004

Alle werkzaamheden op de salarisadministratie voor ongeveer 1100 medewerkers, wegwijs maken van 2 leidinggevenden in de personeels- en salarisadministratie-software Beaufort-Gemal, het implementeren van het nieuwe kinderopvangcontrolesysteem en het opstellen van werkinstructies.

CAO: Gemeenten

Software: Raet BeaufortGemal, Impromptu, Excel


SNT Nederland, Zoetermeer

Salarisadministrateur

Oktober 2002 tot en met september 2003

Alle voorkomende salarisadministratie-werkzaamheden en betrokken bij de integratie van de salarisadministratie van een aantal KPN-onderdelen die door SNT waren overgenomen. Medewerkersgroei van 400 medewerkers naar ongeveer 6000 medewerkers. Opzetten, uitvoeren en overdragen van nieuwe regelingen voor personeel zoals de pc-privé, spaarloonregeling, fietsregeling, vervoerscontract met de NS en kleinere regelingen). Beschrijven van nieuwe werkprocessen voor o.a. WAO-procedures voor de assistenten P&O en medewerkers salarisadministraite, WVA-subsidies, etc. Applicatiebeheer voor Raet Beaufort Gemal. Boekhoudkundige verwerking van de salarissen en controlewerkzaamheden m.b.t. de financiële administratie. Aanspreekpunt voor leidinggevenden, managementteam en personeel.

CAO: ondernemings-CAO SNT

Software: Raet BeaufortGemal, Impromptu, Excel


Van der Wiel Holding, Drachten

Salarisadministrateur

September 2002 tot en met februari 2003

Als ziektevervanging van de salarisadministrateur verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden en de verloning van dit transportbedrijf, inclusief het verzorgen van de aansluitingen met de financiële administratie, rapportages aan directie en management en het informeren van de financieel directeur.

CAO: Transport en Logistiek

Software: Raet BeaufortASAP, Impromptu, Excel, Word


Ziekenhuis Medisch Spectrum Twente, Enschede

Salarisadministrateur

September 2002 en oktober 2002

Medewerker salarisadministratie belast met de uitwerking van de functiewaardering gezondheidszorg (FWG).

CAO: Ziekenhuizen

Software: Excel