Je personeels- en salarisadministratie uitbesteden? Of alleen je salarisadministratie uitbesteden? Wij kunnen je helpen, laat ons je personeels- en salarisadministratie doen. We doen dit vakkundig en goed. Wij houden van korte lijntjes, snel overleggen en werken transparant en snel. Bij uitbesteding krijg je een eigen meldpunt zodat je bericht nooit uit het zicht raakt.

Voor de personeels- en salarisadministratie maken wij gebruik van Loon Salarissoftware. Zie het kader wat verder naar beneden.

Wat kunnen wij voor je doen?

Personeels- en Salarisadministratie

Wij verwerken al je personeelsmutaties en verzorgen de salarisverwerking inclusief de aangifte loonheffingen en de pensioenaangifte. Dit is inclusief een standaard set managementinformatie. Je levert de gegevens aan zoals we dat van tevoren hebben afgesproken. Die gegevens worden verwerkt en daarna ontvang je op de afgesproken datum de output terug voor controle. Is alles akkoord, dan kun je gelijk verder. Moet er toch nog wat gewijzigd worden? Geen probleem, dan doen we dat nog.

PrijsOmschrijving
€ 15,00 ex btw per maandSalarisverwerking DGA
€ 15,00 ex btw per medewerker per maandSalarisverwerking MKB 1-5 medewerkers
€ 12,50 ex btw per medewerker per maandSalarisverwerking MKB vanaf 6 medewerker
€ 125,00 ex btwEenmalige kosten voor het opstarten en inrichten van een werkgever (wordt apart gefactureerd)
Prijslijst dd december 2023

Wat krijg je hiervoor? Wij verwerken de aangeleverde wijzigingen, verzorgen de berekeningen en stellen deze vervolgens beschikbaar in een portal. Is alles akkoord? Dan leveren wij:

  • De loonstroken
  • De loonjournaalpost
  • De betaalopdracht en sepa
  • De aangifte bij de Belastingdienst (loonaangifte)
  • De aangifte bij het pensioenfonds (pensioenaangifte) wanneer nodig
  • Een 3-tal samen vast te stellen overzichten (bijvoorbeeld individuele loonstaat)

Verlof- en ziekte registratie (in ontwikkeling)

De personeelsadministratie is eventueel uit te breiden met verlofregistratie en registratie van andere afwezigheden zoals ziekte, ouderschapsverlof enzovoort.

Ziekteverzuim (in ontwikkeling)

Wij zijn geen HR-adviseur, maar werken wel samen met HR-adviseurs die hun sporen hebben verdiend in het HR-vak. Uw vraag aan ons over ziekteverzuim wordt door een van hen opgepakt en beantwoord.

Documenten

Naast de verwerking kunnen wij je ook ondersteunen met standaard overeenkomsten, vaststellingsovereenkomsten en een aantal andere standaard-documenten. En deze eventueel ook voor je invullen.

Wij hebben een aantal standaard-formats en kunnen daarom snel een goed document aanleveren waarmee je verder kunt.

De kosten: € 50,00 ex btw voor het document en ons normale uurtarief voor eventuele bewerkingen en aanpassingen.

Sociale verzekeringen

Heb je vragen over sociale verzekeringen, dan kunnen wij je van een goed advies voorzien. Denk aan ouderschapsverlof, zorgverlof en andere sociale regelingen.

Software

Thom Peters Consultancy en Salarisadministratie maakt in principe gebruik van een Nederlandse software-leverancier die ruim 200 Nederlandse CAO’s heeft ingebouwd in de software en altijd voldoet aan de nieuwste wet- en regelgeving. Ook veel andere administratiekantoren maken gebruik van deze complete software.

De software kent een portal waar jij als werkgever kan inloggen en waar ik als jouw “uitvoerder” de personeels- en salarisadministratie in verwerk, maar ook je medewerkers kunnen inloggen om hun loonstrook en personeelsdossier te bekijken, dan wel wijzigingen door te geven.

Uiteraard is het ook mogelijk om mij te laten inloggen op jouw eigen software. Dan maken we daar aparte afspraken over.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.