Visie

Mijn visie is dat iedere werknemer recht heeft op een werkgever die de personeels- en salarisadministratie goed voor elkaar heeft, hoe klein de werkgever ook is. Zaken die voor grote ondernemingen vanzelfsprekend zijn, moeten ook voor Micro- en MKB-werkgevers vanzelfsprekend zijn.

Ik wil werkgevers daarbij helpen en zorg dat ik altijd up to date kennis heb en met de grootste zorgvuldigheid de werkzaamheden uitvoer.

Het begon met mijn eerste loonstrookje

ProfielfotoWat ooit als 16-jarige begon met het niet begrijpen van mijn allereerste loonstrook heeft geleid tot een grote passie voor mijn huidige vak: salarisadministratie. Sinds ik de schoolbanken heb verlaten, heb ik veel ervaring op gedaan in de salarisadministratie.  In rollen als medewerker, coördinator of leidinggevende. Door mijn opleiding en ervaring ben ik ook goed thuis in boekhouding.

Als interim-salarisadministrateur kom ik intussen al meer dan 20 jaar bij veel verschillende bedrijven en (overheids-)organisaties. Ik heb bijgedragen aan veel projecten en werkzaamheden. Van normale salarisverwerking tot de conversie naar nieuwe personeels- en salarissoftware. Van het tijdelijk “beheren” tot shared-service-center-werkzaamheden. Van bedrijven opstarten tot reorganisatie en grootschalige ontslagrondes en bedrijfsbeëindiging.

Ik voel me de spreekwoordelijke “vis in de vijver” als ik bedrijven kan helpen bij het optimaal inrichten en uitvoeren van de salaris en/of personeelsadministratie. En kleine ondernemingen kan ik ook goed helpen met hun boekhoudkundige werkzaamheden.

Ik werk samen met