Nieuwe foto’s op de site

Eindelijk is het zover. Ook de foto’s van mijzelf op deze internetsite zijn nu door een professionele fotograaf gemaakt. Persoonlijk vind ik ze erg mooi geworden en ben ik zeer verheugd ze te kunnen gaan gebruiken.

Het is begin september, op een vrijdag in de namiddag, met een aangename temperatuur buiten en nauwelijks wind, dat ik me moet melden in de voortuin van een mooi landhuis in mijn woonplaats. Mijn afspraak is met Nelly Oelderik van Nelly Oelderik Fotografie, een ervaren fotografe die onlangs ook de stap naar zelfstandig ondernemerschap heeft gemaakt. Nelly gaat voor (en van) mij een aantal foto’s maken voor gebruik op deze internet-site en in sociale media.

Wanneer de stijl van de foto’s je aanspreekt: Nelly Oelderik Fotografie is te benaderen via Instagram op @nellyoelderikfotografie of via Facebook via Nelly.Oelderik. Of neem contact met mij op.